laambi.blogg.se

❤MITT LIV & MINA TANKAR❤

livet vänds upp och ner på en sekund

Livet vänds upp och ner på en sekund och allt tar en nu vändning nedåt.........

Juni 2011 fick jag ett jobb, en yrkesutbildning, jag blev väktare....... började jobba på Securitas och stationerad på Scania.. Jag trivdes hur bra som helst, jag gifte mig juli 2011 sen i september började helvetet med sjukdomar som löste av varann, det började med salmonella som jag blev sjukskriven för i typ 4 månader om inte mer.. efter det blev isabella sjuk ofta och jag vabba de mycket för ens barn är det viktigaste man har ❤
Min salmonella infektion bröt ner mitt immunförsvar totalt och jag blev sjuk jätte lätt för minsta lilla, ett flertal lunginflammationer, bihåleinflammationer osv..
Sen har det bara fortsatt och jag har varit sjukskriven såååå otroligt mycket sen 2011, helt sjukt!!
Det har varit mycket annat även det tog på psyket så jag fick en depression och även utvecklad PTSD för saker som hänt för flera år sedan.. 
Sen har jag varit relativt ok tills i maj i år när jag spelade brännboll med dotterns klass och jag ramlade otroligt illa och landade på bakhuvudet.. Det blev ambulans in till sjukan där jag sedan blev kvar i 1 vecka pga att jag inte hade nån styrka i benen så jag varken kunde stå eller gå själv..
Jag fick en kraftig hjärnskakning och nåt i ryggen hoppade fel.. Blev då sjukskriven och var hemma fram tom 30/8. Sen började jag jobba igen..
Det har varit väldigt tufft måste jag säga men jag kämpar på..

Både jag och min dotter fick ADHD diagnos I våras och först nu har jag börjat med medicin, jag provade även en i början på sommarn (Concerta) men blev jätte dålig på den så fick avbryta efter en tablett..
I måndags 12/10 började jag med en ny medicin (Strattera) och det än funkar jätte bra än så länge, jag va jätte nervös innan jag skulle börja med den eftersom jag blev så dålig på Concerta.. Men denna mår jag jätte bra på än så länge och äter mer än jag brukar och det är ett plus😊
Jag började med 10mg om dagen som sedan sakta ska ökas upp till 40mg och hoppas på att det skall hjälpa mig i vardagen men jobb och allt..
Jag är förväntansfull och verkligen hoppas att det skall bli bättre och lättare för mig!!

Nu hoppas jag även att jag ska få bli frisk från denna jobbiga förkylning jag fått som satt sig i mina luftrör så man får bli lite piggare och återgå till jobbet 😊

Det kommer bli mycket bloggande om mina tankar, hur vardagen ser ut med medicin och att leva med ADHD!! Många i min närhet har svårt att förstå hur jobbigt det kan vara emellanåt, jag skäms inte för den jag är eller för att jag har en diagnos..
Jag har väldigt mycket starka egenskaper i följd av detta ❤
Däremot har jag/vi valt att avstå att ge våran dotter medicin men det är för att det funkar ganska bra i skolan och det är viktigast och så länge det funkar avvaktar vi med medicin!!

See you 😉